Kaymakam Aydemir’den Karacadağ Jandarma Karakoluna ziyaret

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir ve Siverek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orçun Binay, Karacadağ Jandarma Karakolu'nu Ziyaret Etti

İbrahim Çakmak
İbrahim Çakmak Tüm Haberleri

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir ve Siverek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orçun BİNAY, Siverek ilçesinde bulunan Karacadağ Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek, Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Gürkan Acar'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Siverek Kaymakamı Musa Aydemir ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orçun Binay, Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Gürkan Acar ile bir araya gelerek, bölgede gerçekleştirilen güvenlik operasyonları, halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması konularında detaylı bilgi alışverişinde bulundular.

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, Karacadağ Jandarma Karakolu'nun güvenlik açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirterek, bölgenin huzur ve güvenliğinin sağlanması için yoğun bir çaba harcandığını ifade etti. Ayrıca, Jandarma ekiplerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlama konusundaki gayretlerine vurgu yaptı.

Siverek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orçun Binay ise, Karacadağ bölgesinde faaliyet gösteren Jandarma birliklerinin koordinasyonlu bir şekilde çalıştığını ve vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama konusunda kararlı olduklarını söyledi.

27 Eki 2023 - 00:01 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

Muhabir  İbrahim Çakmak

urfanatik.com son bir ayda 3.320.505 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.