Şanlıurfa'da Cumhuriyet ile yaşıt Emine nineye ziyaret

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, 100 yaşındaki Emine Talantemur'u evinde ziyaret etti.

İbrahim Çakmak
İbrahim Çakmak Tüm Haberleri

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tarık Alpsoy, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, bu özel döneme tanıklık eden 100 yaşındaki çınar Emine Talantemur'u evinde ziyaret ederek Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladı.

Emine Talantemur, bir asrı aşkın bir süredir yaşadığı deneyimler ve tanıklıklarla bu özel döneme ışık tutan önemli bir kişilik olarak kabul ediliyor. Ziyaret sırasında Kaymakam Aydemir'e İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tarık Alpsoy da eşlik etti.

Emine Talantemur'a sağlık ve mutluluk dileklerini ileten heyet, uzun bir yaşam boyunca biriktirdiği bilgileri ve hatıraları dinlemekten büyük bir onur duydu. Bu anlamlı ziyaret, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında, geçmişten gelen deneyimleri gelecek nesillere aktarma fırsatını sunarak, tarihi bir öneme sahipti.

26 Eki 2023 - 23:17 Şanliurfa/ Siverek- Gündem

Muhabir  İbrahim Çakmak

urfanatik.com son bir ayda 3.201.353 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.