Şanlıurfa Milletvekilleri DEDAŞ yetkilileri ile elektrik kesintisi sorununu görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atalay, DEDAŞ Perakende ve Satış Genel Müdürü Murat Karagüzel ve DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut'u kabul ederek, bölgedeki elektrik kesintisi sorununu görüştü.

İbrahim Çakmak
İbrahim Çakmak Tüm Haberleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) yöneticileri ile kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmede, DEDAŞ'ın elektrik kesintileri ve sorunlarıyla ilgili çözüm yolları ele alındı.

Toplantıya, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Mehmet Ali Cevheri, Hikmet Başak, Abdulrahim Tusak, İbrahim Eyyüpoğlu ve Mehmet Faruk Pınarbaşı da katıldı. DEDAŞ'ı temsilen ise Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atalay, Perakende ve Satış Genel Müdürü Murat Karagüzel ve İl Müdürü Naci Obut yer aldı.

Milletvekilleri, bölgedeki elektrik kesintileri sorununu masaya yatırarak, Şanlıurfa ve çevresinde yaşanan elektrik arızalarının nedenlerini ve çözüm yollarını tartıştı. Kentte yaşanan elektrik kesintilerinin hem vatandaşlar hem de işletmeler için olumsuz etkiler yarattığını belirterek, bu sorunun giderilmesi için çeşitli önerilerde bulundu.

DEDAŞ yöneticileri, yaşanan sorunları anlayışla karşılayarak, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Elektrik kesintilerinin azaltılması ve enerji altyapısının güçlendirilmesi konularında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

26 Eki 2023 - 19:25 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem

Muhabir  İbrahim Çakmak

urfanatik.com son bir ayda 3.603.201 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Kevno - Şimdi bunlar oraya ne için gitti ne anlattılar ve sonuç nedir . Bunlara oy verenlerin yağmurda bile susuz kalsın inş. Çiftçiyi bitirdiler tefecileri lord ettiler .. utanmadan arlanmadan poz vermişler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 00:45
04

Koltuk Belası - Urfalıları kandırmak çok kolay. Komik ama yıllardır aynı sözler aynı pozlar

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 22:58
03

Mesut Mesut - Yaz bitti ekinler susuzluktan(elektrik kesintilerinden)kurudu çifti zarar etti. Şimdi mi rahatsız etmişler dedaşı. Çok zahmet etmişler. Bari Dedaş dikkate almış mı bizim yüksek şahsiyetli vekilleri

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 20:10
02

Kul Hakkı - KAÇAK ELEKTRİK KONUŞULMUŞMU,KÖYLERE DEDAŞ GİREMİYOR JANDARMA YARDIMIYLA GİREBİLİYORLAR ,kayıp kaçak ödeyenlere paylaştırılıyor.çözüm ?

Yanıtla . 3Beğen . 1Beğenme 26 Ekim 19:55
01

Foto Şipşak - MEZUNİYET FOTOGRAFI OLMUŞ ,TÜRKİYE YÜZYILI URFADA BİLBORDLARADA ASSINLAR BAŞARILAR

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 19:44