Ceylanpınar’da bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Ceylanpınar İlçesinde din görevlilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Müftülük konferans salonunda verilen seminere yoğun ilgi gösterildi.

Haber albümü için resme tıklayın

Seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (ARGE) üyesi Muharrem Çelik ile din görevlileri katılım sağladı.

Seminerde konuşan İl Müftüsü Ramazan Tolan, bağımlılığın hem bedene hem de topluma zarar verdiğini belirterek, ‘’Başta din görevlilerin bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerekiyor. Bağımlılığın psikolojik, tıbbi ve rehabilite gibi aşamaları var. Ülkemizi ve milletimizi tehdit eden bağımlılık sorununun kaldırılması için toplumsal olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bunun için de çocuklarımızla ilgilenmemiz gerekiyor.’’ ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE üyesi Muharrem Çelik ise, bağımlılık konusunda bilinçlenmek, bağımlı olmadan önce uyarı ve tedbirin çok önemli olduğunu vurgulayarak, tedaviye muhtaç kişilerin nasıl ve nerede tedavilerini sürdürmeleri gerektiğini anlattı.

Yaklaşık iki saat süren seminer, daha sonra soru ve cevap şeklinde ilerledi.

23 Eki 2023 - 15:17 Şanliurfa- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 3.685.801 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.