Şanlıurfa’da tekmeli, yumruklu kavga kameralarda!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde iki grup arasında meydana gelen yumruklu, tekmeli kavga çevredeki vatandaşlar tarafından telefon kamerasıyla kayıt altına alındı.

Şanlıurfa’da tekmeli, yumruklu kavga kameralarda!
Video için play'e tıklayın

Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında Cumhuriyet Caddesinde henüz bilinmeyen bir neden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

İki grup birbirine tekme ve yumruklarla birbirine girerken o anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri araya girerek tarafları ayırdı. Kavga ilgili emniyet ekipleri inceleme başlattı.

22 Ağu 2022 - 14:45 - Asayiş

urfanatik.com son bir ayda 2.947.409 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Gamze Argun - @Gamze Argun 01 nolu yoruma cevabı: Hayvanlar kavga eder. İnsanlar konuşur. Avrupa gibi olmalıyız. İleriye gitmeliyiz. Kavga olmucak diye birşey yok elbette ki ruh hastaları vardır öften püften sebeplerden kavga çıkaracak ancak dönüp bakıyorsun Urfaya bu kavgalar Diyarbakır'da 10 sa Urfa'da 100 be kardeşim. Ben bu yazıları ne için yazıyorum? Gelişelim diye yazıyorum.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 18:52
05

Ruh_hastasi - @Gamze Argun 01 nolu yoruma cevabı: Ne yani hiç bi yerde kavga olamazmı biraz empati yap iki kelime öğrenmişsin klavye mücahitleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 02:42