Urfalı Çiftçilerin zararı büyük

Şanlıurfa'da şiddetli fırtına ve dolu yağışı çiftçilerin ekinlerine ve ağaçlarına büyük zarar verdi.

Urfalı Çiftçilerin zararı büyük
Urfalı Çiftçilerin zararı büyük
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da yağan dolu çiftçileri olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde bastıran aşırı yağış ve dolu Hilvan ilçesine bağlı Karaburç, korgun, bahçecik Uluyazı ve kadıkent kırsal mahallelerinde bulunan ağaçlarda büyük hasara neden oldu. Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar tespit çalışmalarının başladığını açıkladı.

Urfalı Çiftçilerin zararı büyük

İpar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Bu akşam üzeri İlçemizde yağan aşırı yağış ve dolu afeti, yerinde tespitlerimize göre Karaburç, korgun, bahçecik Uluyazı ve kadıkent kırsal mahallelerimizde hasara neden olmuştur. Çalışmalarımız yağmur nedeni ile yarın devam edecektir. Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” Dedi.

Urfalı Çiftçilerin zararı büyük

16 May 2022 - 03:50 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.947.409 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Misafir - Seracılık ve hayvancılık Urfa çiftçiler açısından karlı olabilir diye dusunuyorum

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 08:30