Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfalı Avukat Fırat Kara ile Seda Yıldız, gerçekleşen tören ile dünya evine girdi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Genç çiftin nikahına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İl Başkanı Mustafa Polat, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çok sayıda davetli katıldı.

NİKAHI ÇİFTÇİ, ŞAHİTLİĞİNİ UYSAL YAPTI

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıyarken şahitliğini ise Genel Başkan Uysal, İl Başkanı Polat yaptı.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Fırat ve Seda çiftine mutluluklar dileyen Gültekin Uysal, “Şanlıurfa’da Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Av. Fırat Kara ile Seda Yıldız’ın nikah törenine katılarak bu mutlu anlarına şahitlik ettik. Hem Fırat ile Seda’yı hem de ailelerini tebrik ediyor, hayırlı olması dileğimi paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Şanlıurfa’da Gerçekleştirilen Düğün Töreninde Nikah Şahidi Oldu (1)

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Şanlıurfa’da Gerçekleştirilen Düğün Töreninde Nikah Şahidi Oldu (2)

Editör: Ahmet Durmuş