Turkish Airlines EuroLeague 2025 Finali’nde tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Beko, Şanlıurfa’dan da büyük takdir topladı.
Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve belediye başkanları, sarı-lacivertli ekibi sosyal medya üzerinden yayımladıkları mesajlarla kutladı.
Bozdağ: "Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe Beko"
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Beko’nun başarısını yürekten kutladı.
Bozdağ, "Abu Dabi’de oynanan Turkish Airlines EuroLeague 2025 Dörtlü Finali’ni kazanarak Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’nın oyuncularını, koçunu, yöneticilerini ve taraftarlarını yürekten kutluyorum. Tebrikler şampiyon" ifadelerini kullandı.
Başkanlardan Gurur Dolu Mesajlar
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da kutlama mesajında, "Turkish Airlines EuroLeague 2025 Finali’nde Monaco’yu mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Beko’yu kutluyorum. Bu tarihi başarıda emeği geçen tüm sporcuları, teknik ekibi ve yöneticileri tebrik ediyorum" dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise Fenerbahçe’nin zaferini şu sözlerle selamladı: "Abu Dabi’de tarih yazan Fenerbahçe Beko’yu gönülden tebrik ediyorum. Avrupa’nın zirvesine çıkan bu büyük başarının mimarı olan oyuncularını, teknik ekibi, yöneticilerini ve taraftarlarını kutluyorum. Şampiyon Fenerbahçe!"
Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ise başarıyı şu sözlerle değerlendirdi: "THY Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Beko’yu yürekten tebrik ediyorum. Avrupa’nın zirvesine yerleşen Fenerbahçe Beko, bir kez daha tarih yazdı. Bu büyük başarının mimarları olan değerli basketbolcularımıza, teknik ekibe ve yönetime, ülkemize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum."