Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir program düzenlendi. Siverek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen etkinlik, yoğun katılımla dikkat çekti.
PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM
Programa Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Aynur Gökalp Durna, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Siverek Kaymakamı Salih Sak ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.
KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARI İLGİ GÖRDÜ
Etkinlik kapsamında sergilenen çalışmalar, kursiyerlerin eğitim sürecinde ortaya koyduğu emek ve başarıyı gözler önüne serdi. Protokol üyeleri, kursiyerlerle yakından ilgilenerek yapılan çalışmaları tek tek inceledi.
Hayat boyu öğrenmenin önemine dikkat çekilen programda, bireylerin her yaşta eğitimle kendilerini geliştirebileceği vurgulandı.
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda;
“Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Sayın Aynur Gökalp Durna’nın katılımıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde program gerçekleştirildi.
Programa İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Asım Sultanoğlu, Kaymakamımız Sayın Salih Sak ve protokol üyeleri de katılarak kursiyerlerimizin hazırladığı çalışmaları inceleyip etkinliklere eşlik etti.
Hayat boyu öğrenmenin öneminin vurgulandığı programda, kursiyerlerimizin emek ve başarıları takdirle karşılandı.
Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sayın Genel Müdürümüz Aynur Gökalp Durna’ya, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Asım Sultanoğlu’na, Kaymakamımız Sayın Salih Sak’a ve protokol üyelerimize teşekkür ediyoruz.”



