Cumhuriyet Halk Partisi CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında kurulan iftar sofrası Ramazan ayının üçüncü gününde de çok sayıda vatandaşı bir araya getirdi. Dayanışma ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı programda Şanlıurfalılar aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşadı.

İftar organizasyonuna öncülük eden İl Başkanı Ferhat Karadağ yaptığı açıklamada Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda Ramazan Coşkusu-1

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar programına her gün çok sayıda vatandaşın katılım sağlaması bekleniyor.

Yoğun katılımın olduğu programda, vatandaşlar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken bu tür etkinliklerin toplumsal kaynaşmaya önemli katkı sunduğunu ifade etti. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar programına her gün çok sayıda kişinin katılım sağlaması bekleniyor. İl başkanlığı yetkilileri Ramazan süresince dayanışma ve paylaşma kültürünü büyüterek sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca her gün açık olacağı belirtilerek tüm vatandaşlar davet edildi. Açıklamada Mübarek Ramazan ayının üçüncü gününde Şanlıurfalı hemşehrilerimizle il başkanlığımızda kurduğumuz iftar sofrasında tekrar bir araya geldik. İl başkanlığımızda iftar soframız Ramazan boyunca her gün açıktır. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz ifadelerine yer verildi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda Ramazan Coşkusu-2

Muhabir: İzzet Akaltun