Şanlıurfa’da 4 günlük Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesimi ve bayramlaşmanın ardından vatandaşlar tatilini değerlendirmek için piknik alanlarına yöneldi.
Kent sakinlerinin yoğun tercihi Fırat nehrine yakınlığı ile dikkat çeken Bozova ilçesine bağlı piknik alanları oldu.

Ancak Kurban Bayramı’nın sona ermesi ile birlikte piknik alanlarından ayrılmaya başlayan vatandaşların gerisinde kalan görüntüler mide bulandırdı.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bulunan Kaptaş piknik alanında piknikten geriye kalan yığınla çöp büyük tepki çekti.
Çevreye duyarsız vatandaşların ardında bıraktığı pet tabak, pet bardak, pet şişe ve yemek tepsisi gibi birçok çöpün doğaya ve ekosisteme vereceği zarar yadsınamaz durumda.

Bölge halkı piknikçilerin ardından ortaya çıkan görüntülere oldukça tepkili.





