AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Bekir Bozdağ, Siverek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi projesinde inşaat çalışmalarının başladığını duyurdu.
SİVEREK’TE HASTANE İÇİN İLK KEPÇE VURULDU
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için inşaat çalışmalarına başlandı.
ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI
Siverek’te modern sağlık hizmetlerinin sunulacağı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi projesinde yer teslimi aşaması tamamlanarak iş makineleri sahaya indi.
Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ve ihale süreci biten projede yüklenici firmanın inşaat alanına ilk kepçeyi vurmasıyla birlikte çalışmalar hız kazandı.

SAĞLIK ALTYAPISINA DEV YATIRIM BAŞLADI
Siverek ilçesinde inşaat sahasında ilk kepçe vurulurken hafriyat ve temel hazırlık çalışmaları projenin planlanan takvim çerçevesinde tamamlanması için talimat verildi.
Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı'nın denetiminde yürütülen bu süreçte hastanenin teknolojik imkanlarla donatılması ve bölge ihtiyacını tam kapasiteyle karşılaması amaçlanıyor.

BOZDAĞ MÜJDEYİ DUYURDU
Milletvekili Bozdağ yaptığı paylaşımda müjdeyi duyurarak şu ifadelere yer verdi:
“Siverek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemiz için ilk kepçe vuruldu.
Yüklenici firmaya yer tahsisi yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı.
Siverek’imize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.
Sağlık altyapımızı güçlendiren her adım, geleceğimize yapılan güçlü bir yatırımdır” dedi.
Siverek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemiz için ilk kepçe vuruldu.
— Prof Dr Abdurrahim Dusak (@ProfDrDusak) February 24, 2026
Yüklenici firmaya yer tahsisi yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı.
Siverek’imize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.
Sağlık altyapımızı güçlendiren her adım, geleceğimize yapılan güçlü bir… pic.twitter.com/zo2In0f0fF


