Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinin sevilen simalarından, Baziki Aşireti Reisi ve Bozova eski Belediye Başkanı Hacı Mustafa Arusoğlu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Hacı Mustafa Arusoğlu, bugün vefat etti.

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

Merhum Arusoğlu’nun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Yusuf Paşa Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığı’nda defnedilecek. Taziye, Karşıyaka Mahallesi’ndeki Abdurahman Yavuz Taziye Evinde kabul edilecektir.

Mustafa Arusoğlu Vefat

UZUN YILLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

Hacı Mustafa Arusoğlu, 1968 yerel seçimlerinde Adalet Partisi’nden Bozova Belediye Başkanı olarak seçilmiş, 1977 yılına kadar bu görevini sürdürmüştü.

Arusoğlu ailesi, Bozova siyasetinde uzun yıllar etkin bir rol oynamış Mustafa Arusoğlu’nun oğlu Hasan Arusoğlu da 2004-2009 yılları arasında Bozova Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Mustafa Arusoğlu

Bozova ve çevresinde büyük bir sevgi ve saygı ile anılan Hacı Mustafa Arusoğlu’nun vefatı, sevenlerini üzüntüye boğdu. Urfanatik ailesi olarak Arusoğlu ailesine başsağlığı, merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.

Muhabir: Musa Orak