İstanbul Bakırköy’de yaşanan olayda, K.İ.K. isimli şahıs, aracıyla seyir halinde olan bir kadın sürücünün önünü keserek saldırıda bulundu. Olayın ardından başlatılan soruşturma neticesinde K.İ.K. yakalandı.
Olay, Yeni Trafik Kanunu Teklifi kapsamında gündeme gelen ve ilk kez uygulamaya konulan maddelerle ilgili dikkat çekti. Söz konusu maddeye göre, saldırı amacıyla araçtan inen ve yolu kapatan sürücülere ağır cezalar uygulanacak.

Yetkililer, yapılan uygulamayı şu şekilde açıkladı:
Şahsa 180 bin TL idari para cezası kesilecek,
Sürücü belgesi 60 gün süreyle geri alınacak,
Araç 60 gün süreyle trafikten men edilecek.
İstanbul Emniyet yetkilileri, “Trafik güvenliğini hiçe sayanlara, trafikte şehir eşkıyası gibi davrananlara müsamaha göstermeyeceğiz. Bir kadın sürücüye saldıracak kadar gözü dönen bu şehir eşkıyaları bizden kaçamayacak” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan, benzer olaylarda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak bildirimde bulunmaları istendi. Yetkililer, her ihbarın gereğinin yapılacağını vurguladı.
GEREĞİ YAPILDI✅
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) October 27, 2025
KADIN SÜRÜCÜYE SALDIRAN TRAFİK ZORBASI YAKALANDI
İstanbul Bakırköy’de aracıyla bir kadın sürücünün önünü keserek, kadın sürücüye saldıran K.İ.K. isimli şahıs yakalandı.
Yeni Trafik Kanunu Teklifi Gazi Meclisimizin takdiriyle yürürlüğe girdiğinde, bu sürücü 60… pic.twitter.com/ftq8gjqAxh


