Şanlıurfa eşrafından, Merhum Arap Hoca’nın oğlu, Mehmet ve Abdurrahim Tokmak’ın babaları Abdusselam Tokmak hayata gözlerini yumdu.
ABDUSSELAM TOKMAK’TAN ACI HABER
Şanlıurfa’nın tanınan ismi Abdusselam Tokmak hakkın rahmetine kavuştu. Merhum Arap Hoca’nın oğlu; Merhum Abdurrahim, Merhum Abdurrahman ve Merhum Abdurrezzak Tokmak’ın kardeşleri; Kamberiye Camii İmamı Mehmet Soydan ile Mustafa ve Mahmut Soydan’ın dayıları; Mehmet ve Abdurrahim Tokmak’ın babaları olan Abdusselam Tokmak’ın vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere tüm kentte büyük üzüntü yarattı.
TAZİYE MESAJLARI PEŞ PEŞE GELDİ
Vefat haberinin duyulmasının ardından Tokmak ailesine başsağlığı mesajları art arda yayımlandı. Akrabaları, dostları ve eski çalışma arkadaşları Abdusselam Tokmak’a Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.
BEDİÜZZAMAN AİLE MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLECEK
Merhum Abdusselam Tokmak’ın cenaze programı da netleşti. Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, merhumun naaşı 28 Haziran Pazar günü (bugün) öğle namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından Topçu Meydanı Camisinden alınacak. Kılınacak cenaze namazı sonrasında merhum dualar ve gözyaşları eşliğinde Bediüzzaman Aile Mezarlığına defnedilerek son yolculuğuna uğurlanacak.
TAZİYESİ AHMET ERSEVEN TAZİYE EVİ'NDE YAPILACAK
Defin işlemlerinin ardından Tokmak ailesi, taziyelerin kabul edileceği yeri açıkladı. Aile, vefat dolayısıyla taziyelerini Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Erseven Taziye Evi’nde gerçekleştirecek.
URFANATİK AİLESİNDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Urfanatik.com ailesi olarak, başta kederli Tokmak ailesi ve yakınları olmak üzere merhum Abdusselam Tokmak’a Allah’tan rahmet; tüm ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabr-ı cemil dileriz. Mekanı cennet, makamı ali olsun.




