AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Siverek ilçesine geldi. İlçede gerçekleştirdiği temaslarda hem kamu kurumlarını hem de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Dusak, ilçenin ihtiyaç ve öncelikleri hakkında bilgi aldı.
Tarım Faaliyetleri Masaya Yatırıldı
Milletvekili Dusak’ın ilk durağı Siverek Ziraat Odası oldu. Oda Başkanı Ahmet Ersin Bucak ile bir araya gelen Dusak, bölgede yürütülen tarım faaliyetleri, terfi sulama projeleri ve zirai ilaçların güvenli kullanımı konularında istişarelerde bulundu.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dusak, Bucak’a nazik ev sahipliği ve misafirperverliği için teşekkür etti.
Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem Başlıyor
Siverek Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Dusak, Başhekim Dr. Ahmet Yiğitbay ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek hastanenin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
Hastaları da ziyaret eden Dusak, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette öne çıkan bir diğer konu ise, ihale süreci tamamlanan 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi oldu.
Dusak, bu yatırımla birlikte Siverek’in daha modern ve nitelikli sağlık hizmetlerine kavuşacağını belirtti. "Sağlık alanındaki her yatırım, insanımıza verilen değerin bir göstergesidir," dedi.
Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyareti
Siverek Kaymakamlığı’nı da ziyaret eden Dusak, göreve yeni başlayan Kaymakam Salih Sak’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.
Milletvekili Dusak, Kaymakam Sak’a yeni görevinde başarılar diledi.
Ulaşım Yatırımları Yakından Takip Ediliyor
Son olarak Karayolları 96. Şube Şefliği’ni ziyaret eden Dusak, Şube Şefi Fuat Yiğitbay’dan ilçede yürütülen karayolu projeleri hakkında bilgi aldı.
Geçtiğimiz günlerde Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile gerçekleştirilen görüşmenin detaylarını paylaşan Dusak, Siverek’in ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için projelerin hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanacağını vurguladı. “Hemşehrilerimizin daha konforlu ve güvenli bir ulaşıma kavuşması için süreci yakından takip ediyoruz,” dedi.