Yaşam

2025 Yaz Kararnamesiyle Şanlıurfa’da Cezaevi Müdürleri Değişti! İşte Atanan İsimler

2025 Yılı Yaz Kararnamesi ile Şanlıurfa ve ilçelerindeki ceza infaz kurumlarına yeni müdürler atandı. Kararname kapsamında önemli görev değişiklikleri gerçekleşti.

Abone Ol

Ceza İnfaz Kurumu Birinci ve İkinci Müdürleri ile Denetimli Serbestlik Müdürleri ve Müdür Yardımcılarına ilişkin 2025 Yılı Yaz Kararnamesi ile yapılan görev değişiklikleri belli oldu.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameyle, birçok ceza infaz kurumu müdürünün görev yeri değişti. Bu kapsamda Şanlıurfa ve ilçeleri de önemli atamalara sahne oldu.

ŞANLIURFA’YA ATANAN İSİMLER

Heybetullah Gözcü, Marmara 8 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yürüttüğü Ceza İnfaz Kurumu Birinci Müdürü görevinden alınarak, Şanlıurfa 2 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na aynı unvanla atandı.

Birol Demirer, Manavgat S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki Ceza İnfaz Kurumu İkinci Müdürü görevinden Şanlıurfa 1 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na yine ikinci müdür olarak atandı.

ŞANLIURFA’DAN BAŞKA İLLERE ATANANLAR

Nedim Tunç, Şanlıurfa 2 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Birinci Müdürü iken, İzmir 4 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na aynı unvanla atandı.

SİVEREK CEZAEVİNE YENİ MÜDÜR

Kübra Türk, Bafra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Birinci Müdürü olarak görev yaparken, Siverek 2 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na birinci müdür olarak atandı.

Levent Koç, Siverek 1 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki ikinci müdürlük görevinden, geçici görevlendirildiği Siverek 2 No’lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki görevi sonlandırılarak Sincan 1 No’lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na ikinci müdür olarak atandı.

GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ TAMAMLANDI

Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan bu kararname ile birlikte, ceza infaz kurumlarındaki yönetim yapısı güncellenmiş oldu. Yeni atanan müdürlerin önümüzdeki günlerde görevlerine başlaması bekleniyor.