Zincirleme Kamyon Kazasında Sıkışan Sürücü Kurtarıldı

Polis uygulama noktasını görüp duran kamyonlar zincirleme kaza yaptı

Kazada kamyonda sıkışan sürücülerden biri itfaiye tarafından kurtarıldı

Şanlıurfa'da polis uygulama noktasını görüp duran kamyona arkadan gelen iki kamyonun daha çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücülerden biri itfaiyenin yarım saatlik çalışması sonrası sıkıştığı yerden ağır yaralı kurtarıldı.
Uygulama noktasını görünce yol ortasında durdu
Kaza, gece geç saatlerde Şanlıurfa - Diyarbakır Karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre mercimek yüklü 21 GE 905 plakalı kamyonla Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya gelen Serdar O., şehir girişindeki uygulama noktasını görünce frene basıp durdu. Arkadan gelen Musa E.'nin kullandığı

06 GA 7922

plakalı kamyon da önceki kamyona çarptı. İki kamyonun çarpıştığını son anda fark eden 06 FV 4895 plakalı hafriyat kamyonunun sürücüsü Mehmet P. ise öndeki kamyonlara çarpmamak için manevra yaparak direksiyonu sağa çevirdi. Kabinin sürücü kısmı öndeki kamyona çarpan Mehmet P.'nin kullandığı hafriyat kamyonunun arka kasası ise yerinde koparak yola fırladı.
Sıkışan sürücü itfaiye tarafından çıkartıldı
Bariyerlere çarpıp durabilen kamyonun sürücüsü içeride sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, yarım saat süren çalışmanın ardından sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarttı. Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kazada yaralanan sürücülerden Musa E., sıkışan diğer sürücü kurtarılana kadar hastaneye gitmedi
Aynı kazada hafif bir şekilde yaralanan bir diğer kamyon sürücüsü Musa E. ise sıkışan sürücü kurtarılana kadar ambulansa binmedi. tedavi olmayı da kabul etmeyen Musa E., diğer sürücü çıkartıldıktan sonra UMKE ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Uygulama noktasını gördüğü için yolda duran ve kazadan yara almadan kurtulan en öndeki kamyonu sürücüsü Serdar O. ise polis tarafında gözaltına alındı.
Kaza nedeniyle uzun süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17 Haz 2017 - 08:58 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.