Zabıta Akçakale esnafını denetlendi

-Haber Merkezi- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler Akçakale ilçesinde kaldırımları işgal eden esnafları

-Haber Merkezi-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler Akçakale ilçesinde kaldırımları işgal eden esnafları uyardı. Zabıta kaldırım üzerine dizdikleri eşyaları kaldırmalarını istediği esnaflara işgali sürdürmeleri halinde haklarında yasal işlem yapılacağını bildirdi.

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmalarını Akçakale’de sürdürdü. Akçakale ilçesinde Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan 15 metre ve üzerindeki ana arter ile caddelerde denetim yaptı.

Akçakale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı kontrollerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri İlçe merkezindeki Abdullah Gül Bulvarı, İstasyon Caddesi, İbrahim Gündoğan Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinde kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

İş yerlerinin önündeki kaldırımlara dizdikleri eşyaları kaldırmaları için esnafları yazılı tebligatla uyararak süre veren Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler uyarılara rağmen kaldırımları işgal edenler hakkında idari yaptırım uygulanacağını bildirdi.

Zabıta Daire Başkanlığının yaptığı işgal çalışması Akçakale ilçesinde esnaf ile vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı.

Vatandaşların kaldırımlarda daha rahat yürüyebilmesi ve alışveriş yapabilmesi için Zabıta Daire Başkanlığı olarak işgal çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük ” kent merkezinde olduğu gibi ilçelerimizde de Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan yerlerde kaldırım işgallerine hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Biz işgal konusunda esnaflarımızın duyarlı davranıp bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak İl genelinde yaşayan vatandaşlarımıza daha düzenli, daha sağlıklı ve daha kaliteli bir yaşam sunmanın yanı sıra görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için kontrol ve denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

#

18 Haz 2015 - 08:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.