Yollar ne zaman düzelecek?

Erkal Börüncek ve Narlıkaya köylerinin yapımı devam eden yollarında incelemelerde bulundu. Şantiyedeki yetkililerden bilgi alan Erkal temaslarına ilişkin

Erkal, Börüncek ve Narlıkaya köylerinin yapımı devam eden yollarında incelemelerde bulundu.Şantiyedekiyetkililerden bilgi alan Erkal, temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, ilk defa köy yollarında betonlama çalışması yaptıklarını söyledi. Çalışmaları inceleyen Erkal, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kısa süre önce 35 kilometrelik bir güzergahın trafiğe açıldığını hatırlatanErkal, şuanda bir çok köyün iç yolunu ve kilit taşı döşeme çalışmalarını yaptıklarını sözlerine ekledi. Köy yollarının asfaltlanması için çalışmaların devam ettiğini aktaran Erkal, ilçe merkezinde olduğu gibi, köylere de hizmet götürmek için çalıştıklarını belirtti

Öte yandan Siverek'e bağlı Karafikir köyünde vatandaşlar, toprak yollarının yapılmasını istedi.

Siverek'teKarafikir köyünde vatandaşlar yollarının stabilize edilmesini talep ediyor.İlçeye40 kilometre uzaklıktaKarafikir Köyüsakinleri,3 kilometreliktopraklıyolununstabilize edilmesini istiyor.

Köylüler adına açıklama yapan Bubo Yol,yolların sürekli çamurlu olmasındandolayı sıkıntılar yaşadıklarınıanlattı.

Yolun yapılması için Şanlıurfa Valiliği'ne dilekçe yazdıklarını anımsatanYol, "Köyümüzde yirmi çocuk taşımalı eğitim gördüğü için Karakeçi köyüne gidiyorlar. Yolumuz topraklı olduğu için her yağmur sonrasıaracımız çamura saplanıyor. Bu durumdan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Yolumuzun bir an önce yapılmasını talep ediyoruz" dedi.

#

27 Şub 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.