Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Ve Kaçakçılığa 3 Gözaltı

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu çevre yolu girişinde denetim yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Diyarbakır'dan İzmir'e giden bir yolcu

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu çevre yolu girişinde denetimyapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır’dan İzmir’e giden bir yolcu otobüsünü durdurarak aradı. Yapılan aramalarda bagajdaki bavul ve valizlerden bazılarında 85 uyuşturucu hap, 876 gram esrar ve gümrük kaçağı 6 bin paket sigara ele geçirildi. Uyuşturucu ve kaçak sigaralara el konulurken, valiz ve bavulların sahibi olduğu saptanan otobüsteki yolculardan Savaş T., Zeki T. ve Serdar K.’ gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

#

04 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.