Yıldız’dan ‘Çanakkale’ mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü kutladı. Milletvekili İbrahim Halil Yıldız,...

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü kutladı.

Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, mesajında "Vatan topraklarını korumak ve gelecek nesillere miras bırakmak için canını feda eden şehitlerimizi anmanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi. Şehitleri rahmetle anan Yıldız, "Vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimiz gibi Çanakkale şehitlerimiz de en yüksek mertebeye ulaştılar. Şehitlik mertebesi, cennet ehlinin dahi gıpta ile karşılayacağı en yüce mevkidir. Tarihin hiçbir döneminde esaret altına girmemiş yüce Türk milleti de kutsal vatan toprakları uğruna canlarını feda eden ve bir milletin kaderini değiştiren şehitlerimize karşı vazife ve sorumluluklarını yerine getirmeye muhakkak devam edecektir. Bugün hepimize düşen görev, şehitlerimizin kanıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir" ifadelerine yer verdi.

Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin kahramanlık destanı olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu duygularla; günümüzde de olduğu gibi ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların farkında olarak bu hain planları bertaraf etme niyet ve gayreti ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümünü kutluyor, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum."Dedi.

#

18 Mar 2018 - 13:30 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.