Yıldız, düşmana vurur gibi mührü EVET’e vurun

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Suruç ilçesindeki bütün köyleri kanat önderleri STK'ları ve esnafları dolaşarak referandum

Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Vekil Yıldız, vatandaşların, esnafların, kanat önderlerin ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.
Milletvekili Yıldız, Suruç’un Remel köyünde yaklaşık 3 bin kişinin toplandığı bir yerde bir konuşma yaparak şunları söyledi;
“Suruç ilçemizin çok kadim bir geçmişi var. Her zaman yiğitlikten mertlikten yana olan bir yapısı var dolayısıyla ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hepiniz farkındasınız. Yabancı mihraklar ülkemizin gelişimini değişimini dönüşümünü istemiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki Türkiye ekonomisiyle gelişmişliğiyle ilerlemiş yapısıyla şuanda Avrupa’nın çöküşü geçmiş olduğu bir dönemde ülkemizin bu olumlu yapısı düşmanlarımızı rahatsız ediyor. Demek ki ülke olarak çok doğru bir yoldayız. Düşmanlarımız Ülkemizin gelişmesini istemiyorlar. Bundan dolayı da referandum sürecinde Hayır’ı destekliyorlar. Çünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki Türkiye Cumhuriyetimiz daha güçlü daha dinamik kendi ayakları üzerinde duran artık dış ülkelere borç verebilecek bir duruma gelmiş bir ülkeyiz. Güçlü bir Türkiye’yi düşmanlarımız istemiyor. Onun için daha güçlü bir Türkiye için 16 Nisan günü Evet mührünü düşmana vurur gibi vurun ve geleceğimizin daha aydınlık daha ferah daha mutlu ve daha umutlu olması için” dedi.

20 Mar 2017 - 11:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.