Yıldız'dan anneler günü mesajı

Ak parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Milletvekili İbrahim Halil yıldız mesajında şunları...

Ak parti Şanlıurfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Milletvekili İbrahim Halil yıldız mesajında şunları söyledi.

‘Cenneti annelerin ayakları altında' gören bir inancın mensupları olarak, fedakârlığın, sevginin, yüceliğin ve adanmışlığın timsali olan annelerimize ithaf edilen bu anlamlı ve güzel gün vesilesiyle, bütün annelerimizin anneler gününü sevgi ve saygıyla kutluyor, tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum.
Annelerimiz sadece evlatlarını doğurmakla kalmamakta, aynı zamanda toplumları da doğurarak, toplumları inşa etmektedirler. Evlatlarını doğurarak son nefeslerine kadar her türlü sorunlarını sıkıntılarını üstlenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarından bir an ayrılmayan annelerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz.
Bir ülkenin mutlu olabilmesi yarınlarına umutla bakabilmesi annelerimizin yüreklerini kazanmaktan ve annelerimizin yüzünü güldürmekten geçer. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.
ANNELER GÜNÜ Vesilesiyle, cennetle müjdelenen annelerimizi, sevgi ve saygıyla selamlıyor. Ebediyete intikal etmiş bütün annelerimizi de rahmet ve dua ile yad ediyorum.

#

13 May 2017 - 21:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.