Yıldırım ve Köseler'e Plaket

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2012-2013 futbol sezonunun sona ermesinden sonra ASKF gece düzenledi. Gecede spora katkısı olanlara plaket verildi.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2012-2013 futbol sezonunun sona ermesinden sonra ASKF gece düzenledi. Gecede spora katkısı olanlara plaket verildi. Spora yapmış olduğu katkıdan dolayı Sabah Gazetesi ve Türkiye spor yazarları Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım’a plaket verildi. Plaketi Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç verdi. Daha sonra Vali Güvenç Amatör takımlarını sezon boyunca yakından takip ederek gazetesine taşıyan yerel URFANATİK Gazetesi Spor Müdürü Kadir Köselere’de plaket verdi.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), tarafından Gülizar Konukevi’nde düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Karaköprü Belediye başkan yardımcısı Tahir Kalkan. URFANATİK Gazetesi yönetim kurulu Başkanı Tahir Gülebak. Futbol İl temsilcisi Abdurrahman Çadırcı. İl Hakem kurul Başkanı Halil Baylan. Saha komiserleri dernek başkanı Abdullah Canbeyli. Şanlıurfa ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, Şanlıurfa ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, kulüp başkanları, yöneticiler ve teknik direktörler katıldı.

Şanlıurfa ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfa’da sporun hızla geliştiğini belirterek, daha önce Halepli bahçede bulunan semt sahasında tüm müsabakalar burada yapılıyordu beton gibi toprak sahada maçlar oynanırken şimdi başta ilçelerimiz olmak üzere tüm sahalarımız sentetik ve çim maçlarımız bu sahalarda oynanıyor. Sayın valimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

Başkanı Bahattin Canbeyli de, yaptığı konuşmada ASKF’nin geceye katılan herkese teşekkür ederek, “Sayın Valim Şanlıurfa’ya geldiğinden bu yana başta tesis, malzeme yardımı olsun her yönden amatör spor kulüplerimizi destekleyen ve bizleri hiçbir yerde yalnız bırakmayan Sayın Valimize burada bulunan spor kulüpleri adına kendisine teşekkür ediyorum

Vali Güvenç spor, a destek verin

Gecede bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise öncelikle herkesin Miraç Kandili’ni kutladı. Güvenç Gazetecilere spora daha çok yer verin ve gündeme getirin. Spor’da güzel şeyler oldu. Bir çok şeyi başarmanın sevinci içerisindeyiz. Yeter mi Şanlıurfa’ya bu yetmez. Tamam diye bir şey yok bizde. Çünkü 1 Milyon 800 Bin nüfusumuz var. Nüfusun %70’i 29 yaşında altında, bu çocuklara ne yapsak azdır. Devletin parasını spora, gençlerimize kullanıyoruz” diyen Güvenç Geçen sezon amatör takımlarımıza malzeme yaptık ASKF’ye araç tahsis ettik dedi. Konuşmaların ardında spora katkısı olanlara plaket verildi.

#

06 Haz 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.