Yeşilay’ın etkinlikleri meyvesini veriyor

Murat ÇİFTÇİ Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen 'Gençler eğleniyor ebeveynler bilgileniyor” projeleri kapsamında önceki

Murat ÇİFTÇİ

Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen “Gençler eğleniyor ebeveynler bilgileniyor” projeleri kapsamında önceki akşam Sigorta mahallesinde bulunan bir parkta etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında iki genç Çelik’e sigarayı bırakacaklarının sözünü verdi.

Etkinliğe 30’a yakın genç katıldı. Etkinlikte gençler çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiler. Yeşilay Cemiyeti İl Temsilcisi Muharrem Çelik parkta toplanan gençlere Yeşilay’ın çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Yeşilay’ın yapmış olduğu çalışmalar hakkında gençlere bilgi aktaran Çelik daha sonra gençlerle beraber park içersinde çiğköfte yoğurdu.

Etkinlikten sonra açıklamalarda bulunan Yeşilay İl Temsilcisi Muharrem Çelik şunları söyledi; “Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi olarak ‘Gençler Eğleniyor Ebeveynler bilgileniyor’ projemizi şubat ayından itibaren hayata geçirmiştik. Projemiz kapsamında parklarda gençlerle sıra gecesi ve müzikli eğlenceler düzenliyoruz. Amaç burada gençlerle bir araya gelip zararlı alışkanlıklar hakkında gençleri bilgilendirmektir. Bu etkinliğimizde bunlardan bir tanesidir. Şanlıurfa’nın sigorta mahallesinde bir parkta 30’a yakın gençle beraber hem çiğköftemizi yoğurduk hem de türkülerimizi ve çeşitli drama oyunları ile eğlendik. Zararlı alışkanlıklar, zararlı çevreler konusunda da gençlerle bilgilerimizi paylaştık. Gençlerimize Yeşilay’ın broşürleri ve çalışmaları hakkında da bilgiler verdik. Öncelikle bu organizasyonda bizlere destek veren gençlerimize ve finansman konusunda bizleri destekleyen Yeşilay Cemiyetine teşekkürlerimi sunuyorum, bu etkinliklerin devamı gelecektir”

Ayrıca düzenlenen etkinliğe katılan gençler, bu tür etkinliklerin daha geniş kapsamlı olmasını ve sürekli olarak sürdürülmesini talep ettiler. Etkinliğe katılanlar arasından iki kişi Yeşilay İl Temsilcisi Muharrem Çelik’e sigarayı bırakacaklarının sözünü verdi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YBuQpjIrS-o&feature=youtu.be[/embed]

#

19 Mar 2015 - 08:16 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.