Yeni yılın ilk toplantısı gençlerle gerçekleştirildi

-Haber Merkezi- 'İş Hayatına Birikimli Bir Şekilde Hazırlanın” Gençlerle birlikte gerçekleştirdiği toplantıda gençlerin yeni yılını kutlayan

-Haber Merkezi-

“İş Hayatına Birikimli Bir Şekilde Hazırlanın”

Gençlerle birlikte gerçekleştirdiği toplantıda gençlerin yeni yılını kutlayan ve başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “İslam Coğrafyası için 2015; barışın, huzurun ve kaynaklarımıza sahip çıktığımız. Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz yıl olur. Bunun için dua ediyorum. Hepinize yeni yılda başarılar dileyerek derslerinizde ve öğrenim hayatınızda başarılar diliyorum. Sizler için en önemli şey; derslerinize çalışarak sınıfı geçip iş hayatına birikimli bir şekilde hazırlanmaktır. Bu gün toplumumuz çok daha bilinçli, gençlerimiz çok daha çalışkan ve devletimiz sizlerle çok daha güçlü” dedi.

“Farklılıkları Gözetmeksizin Bütünleşin”

Türkiye’de bölgedeki yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen gençlerin bozulmadan Türkiye’nin menfaati uğrunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Güvenç, “Üniversitede birbirinizi sevin, bir arada olarak diğer gençlik dernekleriyle birlik ve beraberlik içerisinde olun. Dil, ırk ve mezhep farklılıklarını gözetmeksizin bütünleşin” dedi.

“Gelişime Açık olun”

Gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Güvenç, gelişeme açık olmalarını ve kendilerini sürekli geliştirmeleri tavsiyesinde bulunarak, “Yabancı dilinizi ve eğitiminizi geliştirin. Artık yeni düzende nitelikler konuşuyor. Çok sayıda yetişmiş ve eğitimli insan kaynağımız var. Artık dönem rekabet devri. Projelerimizle, yabancı dilimizle ve eğitimizle; kişisel gelişimimizi ileriye götürerek, avantaj elde etmemiz lazım. Onun için herkesten çok çalışıp bir saniyenizi bile boşa geçirmemeniz gerekiyor. Allah yardımcınız olsun diliyorum, bizim cebimiz, yüreğimiz ve gönlümüz her zaman sizlere açık” şeklinde konuştu.

Duval, “Başkan Güvenç’e Rahatlıkla Sorunlarımız Aktarıyoruz”

Sorunlarını rahatlıkla aktarabildikleri ve gençlere verdiği önemden dolayı Başkan Güvenç’e teşekkür eden Mostar Gençlik Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi Mazhar Duval, “Üniversite öğrencileriyle şuanda farklı işlerle değil etkinlik ve faaliyetlerimizle bir farkındalık yapmaya çalışıyoruz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum, inşallah ilerleyen dönemlerde hep birlikte olacağız” dedi.

#

01 Oca 2015 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.