Yeni Yerleri Bir Türlü Tamamlanmadı!

Şanlıurfa'da taşınması yılan hikâyesine dönen oto alım satım sitesi yeni yerlerine taşınamıyor. Oto Galericiler Sitesi 2016 Kasım ayında bitirilmesi

Kentin en gözde yerinde bulunan fakat alan yetersizliği nedeniyle de iç içe olan oto alım sitesi esnafı, Belediyenin söz verdiği yeni oto alım sitesinin biran önce açılmasını isteyerek, yeni yerlerine taşınmak istediklerini söylediler. Yılan hikayesine dönen alım satım sitesinin taşınması ile birlikte bölgede derin bir nefes alacak, oto alım sitesi esnafı ise yeni yerlerinde rahatlamış olacak.

Oto-alım sitesi kurulduğunda Türkiye’nin ilk galerisinden birisidir. 1986 yılında site yapıldığında çevresinde bina yoktu,Belirli bir zamandan sonra konutlar yapıldı Şanlıurfa Valiliği, Adliye, İş-KUR ve diğer kamu kurum ve kuruluşları yer aldı,site şehir merkezinde kaldı. Yaklaşık 5 yıl önce 252 dönümlük bir arazi milli emlaktan tahsis edildi. Evren Sanayi ile Akçakale yolu arasında tahsis edilen yere çalışmalar başladı. 300 adet oto alım sitesinde çalışmalar geçen yıl Kasım ayında açılması planlana sitede aradan yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen taşınamadı.

Birçok resmi kurumun bulunduğu bölgede trafik alt üst durumda. Oto Galericilerin yeni yerine taşınması ile birlikte şehir trafiğinin rahatlatılması bekleniyor.

03 Eki 2017 - 10:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.