Yaşlı Çınara Kaymakamdan Yardım Eli

70 Yaşındaki Yaşlı Kadının  işitme  sorununu Kaymakam Sinanoglu Çözdü.

SuruçKaymakamı Ferhat Sinanoglu Namık Kemal ilköğretim okulunda vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Iftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Sinanoglunun yanina 70 yaşında işitme problemi olan yaşlı bir kadın gelerek görüşmek istedi.Gorusme talebini geri çevirmeyen Sinanogluna M.Y isimli yaşlı kadın işitme probleminin olduğunu belirterek kendisine işitme cihazı alınmasını konusunda yardım istedi.

Yaşlı kadının isteğini geri cevirmeyen Kaymakam Ferhat Sinanoglu Vakıf müdürünü yanına çağırarak gerekli olan işitme cihazının alınması ve tüm ihtiyaclarinin karşilanmasi talimatını verdi.

M.Y. isimli yasli kadın Sinanogluna teşekkür ettikten sonra alandan ayrılırken vatandaslar Kaymakam Ferhat Sinanogluna duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

09 Haz 2017 - 21:08 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.