’Yarın Sizdeyiz’ Projesi Hilvan’da Hayat Buldu

Hilvan İlçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen sağlıklı iletişim ve başarılı nesil için 'Yarın Sizdeyiz''

Hilvan İlçesinde, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen sağlıklı iletişim ve başarılı nesil için “Yarın Sizdeyiz’’ Projesi kapsamında öğretmenler tarafından 1. dönem toplam 3393 öğrenci velisi ziyaret edildi. Ziyaret edilen ailelerin ekonomik ve sosyal hayatları değerlendirilerek olumlu ve olumsuz yönleri tespit edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Uğur Sezer, “Çalışmalardan kısa sürede olumlu geri bildirimler alınmaya başlanmış, pek çok aile çocuklarının eğitim ihtiyaçlarına daha duyarlı hale gelmiş, akademik başarısızlık yaşayan öğrencilerin bir kısmında düzelmeler gözlenmiş, devamsız öğrencilerin sayılarında azalma tespit edilmiş, aileler okulun anlamlı ve önemli bir parçası olduklarını hissetmenin heyecan ve gururunu bir arada yaşamışlardır” dedi.

Proje kapsamında yapılan görüşmeler sonucunda, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yaşam standartlarını iyileştirme ve yükseltme konusunda elbirliği ile ailelerin yanında yer aldığı görüldü.

#

17 Mar 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.