Yağmur, trafik yoğunluğunu artırdı

Şanlıurfa'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur kent merkezinde trafiğin aksamasına neden oldu. Yağmur nedeniyle hızlı gidemeyen araçlar

Şanlıurfa’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, kent merkezinde trafiğin aksamasına neden oldu.

Yağmur nedeniyle hızlı gidemeyen araçlar, kısa sürede araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu. Kentin en işlek caddelerinde araç yoğunluğu oluşurken, trafik polisleri devreye girdi. Özellikle kavşaklarda trafiği rahatlatmak amacıyla çaba sarf eden polis ekipler, öte yandan olası trafik kazalarını da engelledi.

Şanlıurfa’da yağmurun etkisini artırması nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, kazalara meyal vermemek için hızını düşürerek ilerledi. Öte yandan çoğu sürücü de sis lambalarını ve farları yakarak ilerledi.

Son yılların en çok yapış miktarının düşeceği belirtilirken, bu anlamda trafik sorununa da çözüm bekleniyor. Kış aylarının başı olmasına rağmen trafik yoğunluğu yaşanması sürücüleri tedirgin ediyor. Yaklaşık 5 ay boyunca sürmesi beklenen yağışların her seferinde bu tür sorunları yaşatmaması için ulaşımı rahatlatacak projelerin inşa edilmesi bekleniyor. Ali ÇETİNKAYA

#

24 Kas 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.