Yağan Yağmur araçlar etkiledi

Naci ÇETİNDAĞ Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı köylerinde etkili olan yağış yolları tahrip etti. Harran ilçe köylerinde bu gün ikindi saatlerinde

Naci ÇETİNDAĞ

Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı köylerinde etkili olan yağış yolları tahrip etti.

Harran ilçe köylerinde bu gün ikindi saatlerinde yağışlar etkili oldu. Yollar kapandı pek araç yolda mahsur kaldı Şanlıurfa merkeze bağlı köyler Şanlıurfa Harran ilçesine bağlı köyler yapılan alt yapı ve yol çalışması Atatürk barajından sulama kanlarına bırakılan sular önemi ölçüde yollara zarar veriyor konuyla ilgili Şanlıurfa’nın çeşitli bölgelerinde alt yapı ve yol çalışması yapan şirket yöneticisi Memduh Bali muhabirimize yaptığı açıklama Harran,da üst sular ve alt sular bir birine yetişmiş durumda bu her ne kadar alt yapı çalışması yapılıyorsa da devamlı yollar çöküntü oluyor bilinçsiz sulama ve etkili olan yağmur kısa sürede yol tahribatına neden olmaktadır bu bölgede alt yapı ve yol sorunu çözülmesi için tek çözüm yolu yer üstü kanal ve kanatlar yer altına alınmalı ve bu şekil tek çözüme olabileceğini belirti.

#

14 Nis 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.