Vitrinler rengarenk süslendi

Şanlıurfa'da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Gününde vitrinlerini rengarenk süsleyerek çekici hale getirdi.

Sevgiler Günü’ne bir gün kala çiçekçiler vitrinlerini ve dükkanlarını güne özel ürünlerle donattı. Sevgililer Günü’nde eşlerini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen vatandaşlar ise sevdikleri için çiçek siparişlerini şimdiden vermeye başladılar.

Her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiçek satışı patlaması yaşandığını belirten Şanlıurfalı çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazırlık yaptıklarını söylediler. "Sevgiliye en güzel hediye çiçek vermektir" diye ifade eden Görkem çiçekçilik sahibi Mustafa Faysal Yıldırım şimdiden sipariş almaya başladıklarını söyledi. Sevgililer gününe özel bin bir çeşit çiçek getirdiklerini ve bunun için uzun süredir bir mesai harcadıklarını ifade eden Yıldırım "Malum 14 Şubat Sevgililer Günü gelip kapıya dayandı. Bunun için biz ve diğer çiçekçiler öncesinden hazırlıklarımızı yaptık. Tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Gülden tutun bin bir çeşit çiçek çeşidi getirdik. Sevdiğine ve sevgilisine en güzel hediyeyi çiçek olarak tercih edenler var" dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da hareketlilik beklediklerini ifade eden çiçekçi Yıldırım, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde vatandaşlar daha çok sevgisine çiçek vermeyi tercih ediyor. Çiçeklerin başında ise gül ve orkide geliyor. Gülün tanesi 10 lira, canlı buketlerin fiyatı 60 ile 100 lira, orkidenin fiyatı ise 60 ile 200 lira arasında değişiyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde genelde gül veya orkide çiçeği satışı daha fazla" dedi.

13 Şub 2018 - 16:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.