Viranşehir’de Toplu Sünnet Töreni

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ilçe belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni ve Çanakkale Şehitlerine şiirini ezberleyen 800 öğrenciye altın

Viranşehir’de Toplu Sünnet Töreni
Video için play'e tıklayın

Viranşehir Belediyesi’nin sosyal faaliyetleri kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için sünnet töreni düzenlendi. Viranşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen tören, mehteran gösterisi ile başladı. Sirk gösterisi ile eğlenceli dakikalar yaşayan çocuklara Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

Törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Viranşehir Belediyesi’nin çok güzel hizmetlere imza atmaya başladığını belirterek, ilçelerdeki hizmetlerin il merkezi ile aynı olması hatta daha iyisinin olması için çaba gösterildiğini kaydetti.

Viranşehir’de bulunmalarının bir sebebinin de Çanakkale Şehitlerine şiirini ezberleyen öğrencilere altın hediyelerini vermek olduğunu dile getiren Vali Erin, Çanakkale zaferinin önemi üzerine durarak, Cumhuriyet ilanına kadar olan süreç hakkında ibretli bilgiler verdi.

Viranşehirlilerin daha iyi eğitim, sağlık ve altyapı hizmetlerini hak ettiğini dile getiren Vali Erin, “Elbirliği yapmak suretiyle hem Viranşehirimizi, hem Şanlıurfamızı, bölgemizi ve ülkemizi en iyi seviyeye taşımak için çalışacağız” dedi.

Viranşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit de görevlendirmeyle birlikte ilçede birçok sosyal projeyi uygulamaya başladıklarını belirtti.

Viranşehirlilerin misafirperverliğinin ve dost canlısı olmasının meşhur olduğunu kaydeden Cimşit, “Bizler de Viranşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın bu güzel ve heyecanlı gününü bir arada yapalım dedik. 120 Çocuğumuzun sünnetini burada gerçekleştiriyoruz. Şölene katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Viranşehirlilerin gerek mutlu günlerinde, gerekse üzüntülü anlarında hep yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda hoş geldin bebek projemizi hayata geçirdik. Yine askere giden gençlerimize yönelik “Güle güle Mehmedim” adlı projemiz hayata geçiriliyor. Bir başka projemiz ise 90 yaşın üzerindeki asırlık çınarlarımızın “Gül yüzleri gülsün” projesini hayata geçirdik” diyerek, Viranşehir Belediyesi’nin proje ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından sünnet olacak çocuklara hediyeleri verildi. Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine adlı şiirini ezberleyen 800 öğrenciden 200’ünün altın ödülleri de aynı gece sahiplerini buldu. Şiiri ezberleyen 600 öğrencinin altın ödülü ise önümüzdeki günlerde teslim edilecek.

# urfa

30 Eki 2017 - 20:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.