Vekil Yıldız Kenya’da ülkemizi Temsil edecek

Parlamenterler Futbol Takımı Kenya'da maç yapacak. TBMM Parlamenterler Futbol Takımı Kenya Meclis Futbol Takımı ile 'dostluk maçı' yapmak

Parlamenterler Spor Kulübü Derneği adına bilgi veren Milletvekili Yıldız:"2018 Kenya'nın kuruluşunun 51, Türkiye'nin Nairobi Büyükelçiliğinin maçı için TBMM Parlamenterler Futbol Takımı, Kenya Meclis Futbol Takımı ile Nairobi'de 17 Nisan Salı günü 'dostluk maçı'yapacak" dedi.

Maç, 17 Nisan'da Kenya'nın Başkenti Nairobi'deki Parklands Spor Kulübünün sahasında oynanacak. Kenya Ulusal Meclisi Başkanı'nın katılımıyla etkinliğin resmi açılışı yapılacak.
Parlamenterler Futbol Takımı, Kenya Ulusal Meclisinin oturumuna da katılacak.
TBMM Futbol Takımı, Kenya Meclisi Başkanı'nın akşam onurlarına vereceği resepsiyona katılacak ve ardından birlikte aile fotoğrafı çekilecek.Eski Futbolcu AKParti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız,
Parlamenterler Spor Kulübü adına yaptığı açıklamada, 2018 yılının, Kenya'nın kuruluşunun 51. yıl dönümü olduğunu belirterek, "Kenya Kültür ve Spor Bakanı geçen yıl bizi ülkelerine davet etmişti. Biz de hazırlıklarımızı bu sene tamamladığımız ve milletvekili arkadaşlarımız da Meclisin çalışma takvimi uyarınca şimdi uygun olduğu için pazar günü Kenya'ya gidilecek." dedi.

HEYETTEKİ MİLLETVEKİLLERİ

Kenya'ya gidecek heyette; Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ve MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız,TBMM Parlamenterler Spor Kulubü Başkan Yardımcısı ve eski Afyonkarahisar Milletvekili Zekeriya Aslan, TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, TBMM Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Sarıkaya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile eski milletvekilleri Sadettin Aydın, Fatih Öztürk ve Osman Ören yer alıyor.
TBMM Parlamenter Futbol Takımı, geçen ay Azerbaycan Milli Meclisinin 100. yıl dönümü dolayısıyla bu ülkede düzenlenen uluslar arası futbol turnuvasına da katılmıştı. Turnuvada Azerbaycan ve Türkiye'nin yanı sıra Polonya, Letonya ve Ukrayna Parlamentolarının futbol takımları da yer almıştı.

16 Nis 2018 - 15:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.