Vatandaş boyuyor, onlar yazıyor

Şanlıurfa'da Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde bina duvarlarına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sprey boyalarla yazılan yazılar

Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde binaduvarlarına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sprey boyalarla yazılan yazılar kötü görüntü oluştururken vatandaşlar ise duruma tepki gösteriyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar "Binalarımızın duvarı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından sprey boyalarla boyanmaktadır. Bu yüzden artık duvarları temizlemekten bıraktık. Güzel gürünsün kirlilik ortadan kalksın diye vatandaş duvarını boyuyor, bir gün sonra bakıyorsunuz bir kişi sevgilisine aşk ilan etmiş veya bir isim yazmış, kalp çizmiş oluyor. Yazılan bu yazılarda duvarlarda çirkin görüntü oluşturuyor. Apartman sakinleri tarafından defalarca silinen ama bir türlü engel olunamıyor. Bu duvarlara yazı yazanları tespit edip apartmanların zararını ödetilmesi gerekiyor. Bu kişilerin bir daha yazı yazmamaları konusunda da gereken cezalar verilmeli” diye konuştular.

19 Şub 2017 - 12:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.