Vatandaş Belediyeden Düğün Salonu İstiyor

Ancak son yıllarda düğün masrafı başlık parası ve çeyiz giderlerinden çok salon ücretleri can sıkmaya başladı.

Urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Hayatın vazgeçilmez kurallarından birisi de evlilik denen müessese. Ancak son yıllarda düğünmasrafı, başlık parası ve çeyiz giderlerinden çok salon ücretleri can sıkmaya başladı. Evlilik planı yapan çiftler eskiden uygun kiralık ev ararlardı, şimdi ise uygun salon aramaya başladılar.
Nüfus yoğunluğundan dolayı artan düğünler alışıla gelmiş Pazar günlerinin bile değişmesine , hatta haftanın neredeyse 7 gününe yayılmaya başladı. Vatandaş artık kendine uygun gün ve saatte düğün yapmak yerine parasına, bütçesine uygun gün ve saatte düğün yapmak zorunda kaldı.
Olayın bu denli vatandaşı rahatsız etmesinin ardından haber merkezimizi arayan vatandaşlar ‘’ Belediyeye ait bir sürü uygun yer var, belediye bu yerlerde vatandaş yararına düğün salonu tarzında yerler yaparsa hem maddi durumu iyi olmayan vatandaş rahat bir şekilde düğününü yapar hemde toki tarzı bu tür yapıların artmasıyla özel şahıslara ait salonlarında fiyatlarında gözle görülür indirimler olacağı kaçınılmazdır. Belediyelerimiz son dönemlerde sosyal beklediyecilik anlamında oldukça yararlı çalışmalar yapmakta, bu çalışmalar vatandaş tarafından oldukça takdir toplamaktadır. Umut ediyoruz ki diğer alanlarda olduğu gibi , düğün salonu olayında da belediyelerimiz üzerine düşeni yapacak ve bizi bu sıkıntıdan kurtaracaktır ’’ dediler.
Gerçekten de urfanatik gazetesi haber merkezi olarak yapmış olduğumuz araştırma sonucu yakın tarihte gün almanın oldukça zor, ayrıca davetlileri arayıp söylediğinizde bile tepki ile karşılaşacağınız tarih ve saatler dudak uçuklatacak fiyatlarla bizleri şaşırttı.
Büyük şehir belediyesi başta olmak üzere merkez ilçe belediyelerimiz dahil vatandaşı maddi yönden rahatlatacak salonların tez zamanda yapılması, fiyatlarının oldukça uygun olması,, hatta muhtardan belge getirecek ailelere ücretsiz olması ve bu salonların yapılmasının ardından vatandaşın gönül rahatlığıyla düğün, nişan ,tatlı vs özel günlerinde sıkıntı yaşanmamasının takipçisi olacağız.


Mehmet Demir

28 Şub 2017 - 10:30 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.