Valilikteki Bayramlaşmaya İlgi Yoğun Oldu

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Kurban Bayramında Valilik Şeref Salonunda vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayram namazını Alpaslan Karacan Camiinde kılan Vali İzzettin Küçük; öğleden sonra Valilik Şeref Salonunda idari ve askeri erkân, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasiler ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma sırasında bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük; tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da büyük bir mutlulukla Kurban Bayramını idrak etmenin sevincini yaşadıklarını belirtti. Bayramın sevgi ve sevinç günleri olduğunu dile getiren Vali Küçük açıklamasında: “Bayramlar kardeşlik günleridir, bağışlama günleridir, birbirimize daha yakın durduğumuz günlerdir. Bu ülke yüzlerce yıldır bayramları bu şekilde, kardeşçe, birbirine sarılarak, yarınları paylaşarak idrak etmiştir. Bundan sonra da böyle olacaktır. Hiçbir güç, hiçbir karanlık odak bu ülkenin insanlarının arasına fitne, kin ve düşmanlık sokamayacaktır; çünkü bu kardeşlik, yüzlerce yılda insanlarımızın güzel günlerde ve zor günlerde beraber inşa ettiği bir kardeşliktir” ifadelerine yer vererek Şanlıurfalıların bir kez daha bayramını kutladı.

Valilik Şeref Salonundaki bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali İzzettin Küçük; burada görev yapan Jandarma erleriyle bayramlaştı. Vali Küçük daha sonra Polis evinde Emniyet Personeli ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarla bayramlaştı.

#

24 Eyl 2015 - 18:17 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.