Vali Küçük, Viranşehir’i inceledi

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve ilçedeki yetkililer tarafından karşılanan Vali Küçük kaymakam ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Kaymakamlık

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve ilçedeki yetkililer tarafından karşılanan Vali Küçük, kaymakam ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Kaymakamlık toplantı salonuna geçen Vali Küçük ilçe ve ilçeye yapılan yatırımlar hakkında Kaymakam Kotan’dan bilgi aldı.

Alınan brifingin ardından ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerini kabul eden Vali Küçük; ilçeye yapılan yatırımların her geçen gün Viranşehir’i daha da kentleştirdiğini ifade ederek, ekonomik anlamda da tarımın güçlü olduğu Viranşehir’de tarıma dayalı sanayinin de güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini kaydetti. Eğitim konusunda ise inşaatı devam eden okulların tamamlanmasıyla artık otuz kişilik sınıflarda öğrencilerin eğitim görebileceğini dile getiren Vali küçük, en önemli konunun çocukların iyi eğitim almaları olduğunu belirtti.

İlçede yaşayan gençler içinse enerjilerini spor yaparak sarf edebilecekleri spor tesislerinin sayısı arttırmaları gerektiğini sözlerine ekleyen Vali Küçük, kadınların güçlendirilmesinin de olmazsa olmazları olduğunu kaydetti. Açıklamasının ardından sivil toplum temsilcilerinin görüşlerini de dinleyen Vali Küçük: “Benim için sizlerin görüşü dana önemli. Ben sadece bir çerçeve çizmeye çalıştım. İçini sizlerin görüşleriyle dolduracağız” dedi.

Kaymakamlıktaki temaslarının ardından ilçe esnafıyla bir araya gelen Vali Küçük, ilçeye bağlı Eyüp Nebi Beldesini de ziyaret etti.

#

21 Mar 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.