Vali Küçük: Sağduyulu Olmamız Lazım

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük 2014 Yerel Seçimlerinde yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden Suphi ve Orhan Tanık'ın cenaze törenine katıldı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 2014 Yerel Seçimlerinde yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden Suphi ve Orhan Tanık’ın cenaze törenine katıldı.

Hilvan’a bağlı Geyikören mezrasındaki mezarlıkta İl Müftüsü İhsan Açık’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından hayatını kaybeden vatandaşlar toprağa verildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazında Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül de acılı aileyi yalnız bırakmadı.

Cenazelerin defnedilmesinin ardından hayatını kaybedenlerin yakınlarına sağduyu çağrısında bulunan Vali İzzettin Küçük, Orhan ve Suphi Tanık’ın çocuklarıyla konuşarak: “Acınız büyük, biliyorum ama başka insanların da acı çekmesini sizler de istemezsiniz. Sabredeceksiniz, bu işi biz çözeceğiz. Bu olayı bir kaza olarak görmeliyiz. İçinize tabi ki ateş düştü ama ateşinizi kine çevirmeyin” sözleriyle gençleri sükûnete davet etti.

Vali İzzettin Küçük acılı aileye bir kez daha başsağlığı ve sağduyu dileklerini tekrarladıktan sonra köyden ayrıldı.

#

02 Nis 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.