Vali Küçük kan bağışladı

Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi tarafından Hükümet konağında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de katılarak

Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi tarafından Hükümet konağında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de katılarak kan bağışında bulundu.

Hükümet konağının giriş katında kurulan stantlara gelerek kan bağışında bulunan Vali İzzettin Küçük kan bağışında bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Vali Küçük daha sonra kendisi de kan bağışında bulundu. Kızılay kan merkezinde görevli Dr. Murat MERİÇ şuana kadar vatandaşlar tarafından 33 ünite kan bağışında bulunulduğu, bu rakamın mesai saatleri sonuna kadar 50 üniteye ulaşacağını, ayrıca Şanlıurfa Halkının kan bağışı konusunda duyarlı olduğunu, Valimiz İzzettin Küçük’ün kan bağışı kampanyasına katılarak, Hükümet Konağına gelen vatandaşlar ve çalışan memurlarla birlikte kan vermesinin bundan sonra yapılacak olan kan bağışı kampanyalarına da örnek teşkil edeceğini belirtti.

Toplum yararına yapılan böyle kampanyalara katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Kan bağışında bulunan İlimiz valisi İzzettin küçük, ayrıca bağış yapılan bu kanlarla birçok hastanın hayata tutunacağını, bunun da vatandaşlar arasındaki birlik ve beraberliği olumlu yönde geliştirdiğini belirtti. Haber Merkezi

#

02 Ara 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.