Vali Kıraç, Güvenç’i ziyaret etti

Şanlıurfa'da yapılacak olan Kalkınma Ajansı toplantısı için Şanlıurfa'ya gelen Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç Büyükşehir Belediye Başkanı

Şanlıurfa’da yapılacak olan Kalkınma Ajansıtoplantısı için Şanlıurfa’ya gelen Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i ziyaret etti.

Güvenç’e tebriklerini ileten Vali Kıraç, “Uzun yıllar beraber mesai yaptığımız mesai arkadaşımızdır. Şanlıurfa’ya daha çok hizmet etmek için başka bir alana geçti. Şanlıurfa’ya çok güzel hizmet edeceğini biliyorum ve düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bugün aynı zamanda Kalkınma Ajansı’nın yönetim kurulu toplantısı var. Burada da beraber olacağız. Bundan sonraki süreçte de hep beraber çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Kutluyorum, Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olsun. İyi hizmetler bekliyoruz” dedi.

Vali Kıraç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Güvenç, “Sağolsun bahsettiği gibi uzun yıllar beraber çalıştığımız bir meslektaşımız ve büyüğümüz. Kalkınma Ajansında da bugün aylık toplantısı var. Birlikte toplantıyı yapacağız. Nezaketine teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

#

29 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.