Vali Erin o aileye taziye ziyaretinde bulundu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Viranşehir'den Samsun'un Terme ilçesine fındık toplamak için giden kaldıkları çadıra madde bağımlısı bir

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ile birlikte dün akşam Viranşehir’e giden Vali Erin, yaşanan acı olaydan dolayı Akın ailesine başsağlığı diledi, aile fertleri ile sohbet etti. Yapılan tahkikat sonucu, olayı gerçekleştiren şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve yakalanarak adli mercilere sevkedildiğini hatırlatan Vali Erin, bu tür olayları fırsat bilerek milletimizin kardeşliğini bozmak isteyenlere fırsat verilmemesini diledi.

Taziye ziyaretinin ardından Viranşehir’de esnafı ziyaret eden Vali Erin’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

10 Eyl 2017 - 18:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.