Vali Abdullah Erin'in Eşi Gülhan Erin’den Engelli Ailesine Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin zihinsel engelli kızın ailesini ziyaret etti

Ziyaretlerde Vali Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin’e Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Ve İstihdam Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ile Engelliler dernek üyeleri eşlik ettiler.

Engelli ve ailesini ziyaret eden Bayan Erin, engelli vatandaşlarımızın aileleri ile engellilerin günlük hayatta yaşadığı sorunlar ve nasıl çözüleceği ile ilgili bir süre sohbet etti. Bayan Erin, “Böyle cana yakın ve dünyalar güzeli Aynur Sert Kızımıza bu kadar candan bakım Ve yaklaşımlarından dolayında annesini ve aile fertlerini Can'dan kutluyorum" dedi.

Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin'nin Eşi Gülhan Erin Hanımefendi Dernek Üyemiz Aynur Sert'in Evinde engellimizi ve ailesini ziyaret ettikleri için teşekkür ettiğini belirten Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Ve İstihdam Dernek Başkanı Bedih Satoğlu " Sayın Gülhan Erin Hanımefendi engelli ailesini ziyaret etti. Bu ziyaretler Sayın Valimiz Abdullah Erin ve Gülhan Hanımefendi'nin engelliler arasında ayrım yapmadan zihinsel engellilerimizi kucaklamasıdır. Sayın Valimiz ve değerli eşleri Devleti temsilen insan onur ve şerefine vermiş oldukları değeri ortaya çıkıyor. Şanlıurfa’mızın eğitim, kültür, sanat ve ekonomik alanında da insanın yaratılış gayesine hizmet etmeyi kendine vazife etmiş, Sayın Valimiz Abdullah Erin ve hanımefendileri Sayın Gülhan Erin'nin bu davranışlarını şahsım ve derneğimiz adına taktirle karşılıyoruz" dedi.

16 Oca 2019 - 20:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.