Vakıflar 2002'de 23 Nisan Etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2002 Vakıflar İlköğretim Okulunda da kutlandı.

Vakıflar 2002'de 23 Nisan Etkinliği
Video için play'e tıklayın

Karaköprü İlçesinde yer alan Vakıflar 2002 ilköğretim okulu öğrencileri,

23

Nisan Ulusal Egemenlik çocuk bayramını coşkuyla kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şanlıurfa’da okullarda düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bir Etkinlik 2002 Vakıflar İlköğretim Okulundan oldu. Milli Eğitim Konferansa salonunda düzenlenen 23 Nisan kutlama etkinliğine, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler folklor ekibi, kına gecesi ve yaptıkları danslarla bayram havası estirildiler. Giydikleri bayrak baskılı tişörtler ve taktıkları şapkalarla büyük bir uyum içinde olan minikler, velileri huzurunda coşkulu bir performans sergilediler.

23 Nis 2018 - 12:08 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.