Üstgeçit Problem Yarattı

Şanlıurfa belediyesi tarafından yapılan üst geçitler iddialara göre sakin yerlere yapılmış insanların ve trafiğin yoğun olduğu yerlerde ise üst

Şanlıurfa belediyesi tarafından yapılan üst geçitler iddialara göre sakin yerlere yapılmış, insanların ve trafiğin yoğun olduğu yerlerde ise üst geçit yok. Kazaların çoğunun bu yüzden meydana geldiğini belirten vatandaşlar bu durumun değişmesini istedi. Vatandaşlardan tepkisine neden olan bu üst geçit yerlerinin değişip değişmeyeceği bilinmezken vatandaşlardan biri bu sorun için daha önce dilekçe verdiklerini belirtti. Vatandaşlardan Fatma Karabulut “ Bu sorun çok ciddi bir sorun, ben bir öğretmenim ve öğretmenlik yaptığım okulun önünde üst geçit yok, çarşı ortasında üst geçit yok, ama sakin yerlerde var. Sakin yerlerde zaten üst geçite ihtiyaç yok, önemli olan vatandaşların yoğunlukta olduğu ve trafiğin problemle karşılaşacağı yerlerde üst geçitin olmasıdır. Bu konuda belediyemizin bu sorunu çözmesini bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

#

06 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.