Usta Komedyen Urfalıların İftar Etkinliğine Katıldı

Usta komedyen Recep Demirkaynak Gaziantep'te Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği iftar etkinliğine katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin “Geleneksel Ramazan Etkinlikleri” kapsamında usta komedyen Recep DemirkaynakKonserve Show” gösterisiyle Gazianteplilerle buluştu.
İstasyon Parkında kurulan sahnede Gaziantep'lilerle bir araya gelen Demirkaynak, Türk müziğinin tüm yelpazelerinin ironik bir dille sentezlenip oldukça eğlenceli bir sahne showuna dönüştürdüğünü yeni gösterisi “Konserve Show”u seyirciyle paylaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve izleyenlerin kahkahaya boğulduğu etkinliğin sonunda Demirkaynak’a günün anısına çiçek takdim edildi. Öte yandan ramazan dolayısıyla özellikle vatandaşlarla iftar programlarında bir aya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu kapsamda Şanlıurfalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği iftar etkinliğine katıldı.

01 Haz 2017 - 21:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.