URSU Hastanesi Açılıyor

Sağlık sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Bakan Fakıbaba URSU Hastahanesinin açılarak tekrar faaliyete gireceğinin müjdesini verdi.

SWSW
Haber albümü için resme tıklayın

Kentteki hastanlerin yatersiz kalması nedeniyle doluluk oranlarının her geçen gün artmasından yakınan Şanlıurfalılar artık rahat bir nefes alabilecek Fakıbaba gerçekleştirilen basın toplantısında seçim öncesi müjdeleri bir bir sıralarken URSU Hastanesinin tekrar faaliyete gireceğini açıkladı. Hastanelerin açılmasıyla kentteki genç nüfusun istihdamıda sağlanacak.

22 Nis 2018 - 11:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.