Urfa’nın etrafı dumanlı ovalar

Şanlıurfa'nın Harran bölgesinde akşam saatlerinde yükselen dumanlar adeta savaşta bombalanmış düz arazileri andırdı.

Yaşanan dumanların yoğun olması Şanlıurfa’nın yüksek bölgelerinin tamamından görüldü. Dumanların fazla olması dumanların ne olduğu sorularını da akıllara getirdi. Yaşanan yoğun dumana bazı vatandaşlar anız yangını dese de bazı vatandaşlar öyle ilginç iddialarda bulundu ki, vay halimize dedirtti.

Vatandaşların bir kısmı o dumanların haşere ve sinekler nedeniyle yakılan ateşten çıktığını iddia etti. Geçmiş yıllarda haşere sinek ve benzeri zararlı böceklerden korunmak isteyen vatandaşlar tezek yakarak haşereleri uzaklaştırırdı. Vatandaşlar Urfa’nın etrafında yükselen dumanların haşereler için yakılan ateşlerden çıktığını iddia etti.

Belediyelerin ilaçlamalarının eksik olduğunu belirten vatandaşlar kente yakın kırsal bölgeler de yılan, haşere ve sineklerin çoğaldığını öne sürdü.

13 Haz 2016 - 01:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.