Urfanatik Gazetesine Ödül

Harran Üniversitesi'nde faaliyet gösteren Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri'nde Urfanatik Gazetesinden

Urfanatik Gazetesine Ödül
Video için play'e tıklayın

Cumhuriyet tesislerinde Genç Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen 1. Göbeklitepe Ödülleri törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü belediye Başkanı Metin Baydilli, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın ve üniversite öğrencileri katıldı.

Harran Üniversitesi'nde yüz yüze ve sosyal medya üzerinden online olarak yapılan anketlerde 'Yılın en başarılı gazeteci ' sorusunda Urfanatik gazetesinden Tahir Gülebak en fazla oyu alarak yılın gazetecisi seçildi. Törende Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

Urfanatik gazetesi adına ödülü Gülizar Gülebak aldı.

12 Nis 2017 - 15:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.